کارگاه پرورش و تربیت فرزند

با سلام خدمت همه عزیزان و خانواده های محترم

بر آن شدیم، با توجه به اهمیت موضوع پرورش و تربیت فرزند، کارگاهی در این خصوص به صورت دوره ای سه روزه در حضور استاد گرامی حجت الاسلام والمسلمین سعید بخش،  عضو مؤسسه انشاء و مدرس جامعه المصطفی برگزار  نماییم. این دوره ی سه روزه ی پرورش و تربیت فرزند از دیدگاه اسلام، شنبه ها یک هفته درمیان  از تاریخ شنبه ۷ بهمن ماه در ایام زیر خدمت علاقه مندان ارائه می شود:

جلسه اول: شنبه ۷ بهمن ماه از ساعت 8:30  صبح تا   ۱۱:30  موضوع: پرورش کودکان زیر 7 سال

جلسه دوم: شنبه ۲۱ بهمن ماه از ساعت 8:30  صبح تا ۱۱:30 موضوع: پرورش نونهالان  بین 7 تا 10 سال

جلسه سوم: شنبه ۵ اسفند ماه از ساعت 8:30  صبح تا   ۱۱:30    موضوع: پرورش  نوجوانان بین 10 تا 14 سال

مکان جلسات : بیت الحسین کوی استادان

از خردسالان و کودکان همراه در مقر کنار بیت الحسین نگهداری خواهد شد. خواهشمند است با توجه به موضوع جلسات از آوردن فرزندان خود به جلسه اصلی اجتناب شود.

هیات فرهنگی مذهبی اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان

افزودن دیدگاه جدید

جهت جلوگیری از دسترسی برنامه های مخرب استفاده شده است.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

تحت نظارت وف بومی