برنامه عزاداری در بیت الحسین (ع) کوی استادان در شب های آخر صفر

باسمه تعالی

السَّلَامُ عَلَیْكُمْ یَا أَهْلَ بَیْتِ النُّبُوَّةِ وَ مَوْضِعَ الرِّسَالَةِ وَ مُخْتَلَفَ الْمَلَائِكَةِ

با عرض تسلیت ایام سوگواری ارتحال پیامبر نور و رحمت حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) ، شهادت سبط اکبر کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام و شهادت امام رئوف حضرت امام علی بن موسی الرضا علیه­ السلام، برنامه ی بزرگداشتی در بیت­الحسین (ع) کوی استادان، به شرح زیر برگزار می شود:

زیارت جامعه کبیره (قسمت اول)، مرثیه خوانی

و اطعام و پذیرایی شام

سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا علی رهبر

سه شنبه ۱۵ آبان  (شب ۲۸ صفر )

از نماز مغرب

زیارت جامعه کبیره (قسمت دوم)، مرثیه خوانی

و اطعام و پذیرایی شام

سخنرانی دکتر اصغر منتظر القائم

استاد تاریخ اسلام دانشگاه اصفهان

(همراه با پرسش و پاسخ)

. موضوع: تمدن سازی و اخلاق نبوی

چهار شنبه ۱۶ آبان (شب ۲۹ صفر )

از نماز مغرب

لازم به ذکر است جناب آقای دکتر اصغر منتظر القائم استادتمام تاریخ اسلام دانشگاه اصفهان وریاست دانشکده قران ومعارف اسلامی، نویسنده ۲۲ کتاب و ۱۴۸ مقاله معتبر درزمینه تاریخ اسلام می­باشند.

از کلیه عزیزانی که مایل به اهدای نذورات و مشارکت در ثواب معنوی پذیرایی این دو شب عزیز هستند، تقاضا می­شود که به جناب آقای دکتر شاهوردی (دانشکده مهندسی شیمی) مراجعه نمایند یا به شماره کارت 6037991753325590  به نام هیات اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان نزد بانک ملی پرداخت نمایند. لطفا پس از واریز مبلغ با ارسال پیامک به شماره موبایل ۰۹۱۳۴۰۳۳۴۶۵ اطلاع دهید ( اجرکم علی الله).

هیات فرهنگی مذهبی اساتید -هیات امناء بیت ­الحسین (ع)

افزودن دیدگاه جدید

جهت جلوگیری از دسترسی برنامه های مخرب استفاده شده است.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

تحت نظارت وف بومی