حلقه نور و معرفت: محفل خانگي قرائت قرآن و تفسير نهج البلاغه در دوشنبه آخر هر ماه

بسم الله الرحمن الرحیم

*** حلقه نور و معرفت: محفل خانگي قرائت قرآن و تفسير نهج البلاغه در دوشنبه آخر هر ماه ***

قال النبي(ص):
نوروا بيوتکم بتلاوة القرآن ولاتتخذوها قبوراً کما فعلت اليهود و النصاري،طوفي الکنائس و البيع و عطّلوا بيوتهم فانّ البيت اذا کثر فيه تلاوت القرآن کثّر خيره و التسع اهله و اضاء لاهل السماء

نوراني کنيد خانه هاي خود را با تلاوت قرآن کريم و آن را قبرستان قرار ندهيد کما اينکه يهود و نصارا کردند، نماز در کليساها خواندند و خانه هاي خود را معطل گذاشتند، پس به درستي اگر زياد شود تلاوت قرآن در خانه اي خير و وسعت براي اهل آن زياد مي شود و مي درخشد و به اهل آسمان نور مي دهد،آنچنان که ستاره هاي آسمان به اهل زمين نور مي دهند و مي درخشند.

جلسه ماهيانه قرائت قرآن و تفسير نهج البلاغه در دوشنبه آخر هر ماه به ميزباني يكي از اساتيد دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار مي شود.

چنانچه به دليل تلاقي برنامه با ساير برنامه ها، برگزاري برنامه در دوشنبه آخر ماه مقدور نباشد هفته اول ماه بعد يا هفته ما قبل آن برنامه ريزي و اطلاع رساني مي شود.

اعضاي هيات علمي دانشگاه چنانچه تمايل به ميزباني جلسه را دارند مي توانند از طريق يكي از روش هاي مندرج در "ارتباط با ما" (منوي بالاي سايت) اقدام نمايند.

و من الله التوفيق

هيات فرهنگي مذهبي اساتيد دانشگاه صنعتی اصفهان